Jul – også for fuglene

Det som er så deilig med å være på hytta er at jeg har tid til å gjøre kreative ting som vanligvis blir bortprioritert når jeg er hjemme. Denne gangen var det tid for å lage mat til fuglenes julaften. Fikk den nydelige boka til Moseplassen om fugler til bursdagen min i fjor, og den har vært brukt flittig.OLYMPUS DIGITAL CAMERABrukte havregryn, kokosmasse, rosiner og hakkede mandler til blandingen. Som fett brukte jeg smeltet kokosfett. Lagde blandingen i små kopper som jeg hengte opp i trærne.OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAEtter at de hadde hengt en stund, skjønte jeg at mine ikke så tamme skogsfugler ikke bare kom til å sette seg på koppen å spise. De var mer opptatt av meisebollene og kornblandingen. Hang dem helt opptil grenene slik at de kunne stå på grenen å spise. Det hjalp litt. Men tror nok det blir en liten tilvenningsprosess!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s