Huset – ett år senere

Slik så huset ut i April i fjor når det ble lagt ut for salg. Har ikke gjort voldsomme endringer, men har fått freshet det litt opp utvendig også. På bildet over ser man ikke hvor slitne vinduene var, men de har fått seg en skikkelig overhaling! Har i tillegg malt alt av hvitt og trappen grå. Jeg har vasket takrenner og malt oker på inngangsdøren og  kjellervinduene rundt hele huset. Neste år skal hele muren rundt huset males også!img_2226-1OLYMPUS DIGITAL CAMERAEr ganske utrolig at det har gått et helt år siden jeg var på visning og gjorde det største impulskjøpet jeg har gjort noen gang. Det har vært et slit, men også en enorm glede. Nå som huset virkelig begynner å komme i stand, blir jeg ofte sittende å bare stirre rundt meg. Når jeg ser tilbake på før bildene, så tenker jeg at jeg må ha hatt et alvorlig nervesammenbrudd når jeg kjøpte huset. Jeg kommer ikke over hvor ille det var. Og jeg kommer ikke over hvor fint det har blitt. Nå er det meste av store ting på plass, og det kommer til å bli en litt annerledes vinter enn sist!

Vil gjerne benytte anledningen til å gi en varm takk og masse kjærlighet til alle som har hjulpet meg med å pusse opp. Jeg hadde ikke klart det uten dere!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s