Strøm

Det første jeg la merke til i huset var at det elektriske systemet var veldig utdatert. Direkte brannfarlig! Over 30 år gamle ledninger og stikkontakter som hang ut fra veggene. Det var ingen tvil om at dette måtte byttes. Selv om det tok en stor slump av lånet, så hyret jeg inn El-Mackan fra Årjeng. Magnus brukte fire dager på å sette opp to flunkende nye sikringsskap, trekke nye ledninger i hele huset og sette opp nye brytere og stikk. Det gikk så raskt og effektivt! Er veldig fornøyd med jobben. For ikke snakke om hvor hyggelig Magnus var. Han kom med gode råd og tips til mange andre ting som måtte fikses i huset.

 

IMG_108strøm8

Det er alltid lurt å bruke lokal arbeidskraft når man er på et nytt sted. Da kommer man i kontakt med kjempegode ressurser!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s