Gangen!

Endelig begynner gangen å komme seg! Skal male gulvet i vindfanget og legge nytt gulv i den store gangen. Fikk sydd et forheng til skoskapet av et stoff jeg kjøpte på Återvinsten i Årjäng for 25 kr!IMG_22gang08Brukte en hel dag på å slipe ned døra til kjelleren og lakket den med den samme lakken som i de andre rommene.

Er så glad for at jeg rev de veggene! Er så luftig, lyst og deilig. Det har gått fra å være verdens bruneste, trangeste gang, til å bli et palass!!IMG_20gang77Her har dere litt før bilder! Nesten ikke til å kjenne igjen! Har latt en del av tapeten være slik den var og rammet det inn. Blir et fint lite minne om helvetet som har vært! Haha!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s