Inn i skapet

Kjøkkenskapene var så brune og kjedelige, så bestemte meg får å slenge på noen gamle tapetprøver jeg hadde liggende. Hadde jeg hatt en hel rull av den øverste tapeten, ville jeg nok brukt den på alle hyllene. Men her var det bare en liten slump av hver. Ble ikke så veldig match, men pytt. Er jo hytta 🙂

Blir vel å male innsiden av skapene når jeg til slutt går tom for viktigere ting å gjøre..

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s