Jøtul 602

Var så utrolig heldig å få en gammel Jøtul 602 av sjefen min! Den hadde stått i kjelleren lenge og skulle kastes. Så lenge det ikke er sprekker eller skader i en gammel ovn, skal man ikke la seg skremme av litt rust. Det er litt tidskrevende, men kjempe enkelt å pusse dem opp!

Støvsugde og vasket den godt ute før jeg tok den med inn. Brukte en fille med ovnsverte og gnikket i vei. Brukte ca fire timer på hele ovnen.

IMG_1jøtul238IMG_123jøtul6IMG_12jøtul43Demonterte det jeg fikk til og brukte q-tips for å komme inn i kriker og kroker av utskjæringene.IMG_124jøtul7IMG_12jøyul50IMG_15jøtul26IMG_152jøtul5Er så fornøyd med resultatet! Til sammen har den kostet meg 60 kr. Den skal mures inn og får oppbevaringsrom til ved under. Litt som på bildet nedenfor.9b4662be7dd7393badb29112d7bf060f

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s