Teppebonanza!

Jeg har vært heldig med mye av det jeg har fått tak until huset, men dette kuppet står høyt på lista. En av favorittene, bruktsjappa i påfugl-bygget i Markveien, skal flytte til Halden, og jeg fikk med meg alle teppene for en latterlig penge!IMG_0995Holder på med et hemmelig prosjekt der de største teppene skal brukes. IMG_10tepper04Toppen av kaka var dette nydelige kelimteppet fra Iran. Håndlaget! Kan ikke tro hvor heldig jeg var! Godt jeg har flotte venner som tipser meg om ting som dette her! IMG_10tepper09IMG_10teppe01Dette skal få hedersplassen på soverommet mitt. Kan nesten ikke vente!IMG_100tepper5

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s