Utemøbler med en tvist!

Var på liten omvisning hos naboen som har kjøpt “spøkelseshuset” nede i veien. Er et gult 1800-talls hus som har stått tomt lenge. Han hadde en del møbler han ville gi vekk, men jeg hadde jo allerede fylt huset til randen! Så takket bare ja til denne slagbenken. Eller det jeg syns å huske var en slagbenk.._MG_01benk60Når den kom, viste det seg at det var en gammel seng, og at man slettes ikke kunne sitte på den. Hele planen min var i ferd med å gå i vasken!_MG_016benk1Heldigvis klarte vi å kjøre en “Mc Gyver” på den. Vi snudde sengedelen opp ned og skar av beina, slik at vi sitter på bunnen! Må få lagt noe som støtter opp under, slik at ikke plankene knekker. Og så må det settes inn med noe så den ikke råtner. Og sikres med spiker, så den ikke faller fra hverandre! Haha…_MG_0benk165Men se a! Så utrolig deilig å sitte i solsteiken med beina strukket ut, og med et kaffekopp i hånda.._MG_016benk9

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s