Himmel på jord

Nå er den her. Himmelen. På min veranda.IMG_00veranda65Har aldri kost meg mer noe sted. Det har blitt et lite paradis i bakhagen. Det grønne eksploderte den siste uken og det var så gøy å se hvor nydelig det blir! Er fortsatt så fornøyd med grønnfargen på rekkverket. Den passer så godt med de andre sterke fargene. Bålpanna har fått en egen plass med utefliser fra IKEA under slik at gresset ikke skal ta fyr.

Her nyter vi lange, solfylte dager. Skogen er full av kvitrende fugler som gjør idyllen komplett!IMG_0veranda070Har sådd spiselige blomster og blomstereng-blomster i beddet rundt verandaen. Håper de kommer opp!

Den utrolig kule flamingoen jeg fikk i bursdagsgave er på plass i beddet! Og det gamle vaskebrettet fant jeg på gata! Hvilken tur!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s