Våren i anmars?

Vet at jeg babler mye om at “det spirer og gror på Tegen”, men jeg har aldri hatt hage før og spenningsnivået er i taket. Har jo aldri sett hagen heller, så hver lille ting som kjemper seg opp av mosen får oppmerksomhet og kjærlighet.IMG_0hage571Flyttet alle påskeliljene fra haugen som ble endevendt, til under det ene soveromsvinduet. Siden det er løk-blomster var de lette å grave opp og flytte. Håper det overlever på det nye stedet!IMG_047rake5IMG_048hage4IMG_04staude79Ordet staude er også ett helt nytt ord i mitt vokabular. Vi var nesten i gang med å “grave opp den stygge tusten”, før vi skjønte at det var en staude som holdt på å spire på nytt. Har lave forventninger, men blir spennende å se hva som kommer frem her.IMG_0hage578Fjernet to store tuer som av en eller annen grunn var midt på plenen. Ble to litt rare bedd i stedet for. Ett hjerte-bedd og et rundt ett. Her plantet jeg ringblomster som vi kan bruke i salater senere! Ser at det har snødd i mellomtiden så håper ikke frøene hadde spiret….IMG_0585hage

Vi fant en overgrodd sandkasse som Max endevendte for røtter. Her skal jeg blande sanden med jord og lage grønnsakshage! Må bare kjøpe ting som tåler å ikke passes på. Haha! Og. Må sette opp gjerde rundt så ikke rådyrene spiser opp alt som skal dyrkes.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s