Stue – Før og etter

Var så heldig å få noen bilder av en nabo av hvordan huset så ut før jeg kjøpte det! Her hadde de visst allerede fylt en container, så man kan mildt sagt si at den gamle eieren hadde en del ting. Er jo enda ikke ferdig med huset, men er jo gøy å vise dere fremgangen!sdthumbnail_IMG_1420Nedenfor ser dere at oppussingen er i full gang! Ser nesten verre ut! Haha! Men den innrøkte strietapeten MÅTTE vekk!

IMG_0stue660Ganske radikal forskjell?! Kan nesten ikke tro det selv. At det er det samme rommet? Hver gang jeg går inn i stua, får jeg sjokk! Kan ikke skjønne at det har blitt så fint 🙂IMG_stue0677IMG_06stue79

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s