Nytt rekkverk!

Det gamle smijerns-rekkverket hadde helt klart hatt sin storhetstid! Det var skittent, rustent og hadde nok ikke vært malt mer enn en gang. Vurderte et sekund å bytte det ut, men syns det var i såpass god stand at jeg valgte å beholde det. Prøver i det lengste å holde på gjenbruksånden..

Vasket det godt, men gadd for å være helt ærlig ikke å pusse det ned da det var såpass slitt. Kommer vel til å få angre på det om noen år…IMG_05rekkverk03Kjøpte bengalakk i fargen Fusion fra Jotun. Det som er så gøy med den fargen er at den forandrer seg sånn i forskjellig lys og ulikt underlag. Her ble den nesten blåaktig, og man kan ikke se at det er den samme fargen som i gangen.

IMG_05rekkverk22Hadde som alltid god hjelp og vi ble mer og mer gira jo mer vi malte. Herreguuuuud så fint det ble! Ble et helt nytt hus! Selv om fargen er ganske sprek så ble hele rekkverket mer subtilt og gled bedre inn i omgivelsene.

Klarte å velge koppen med maling over det nye Ikea-bordet, så da var det bare å male det også. Haha! Men. Da tåler det jo været bedre..

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s