En haug med haug

Er var det litt å sette fingra i! Fy fader så slitsomt det er å rake overgrodd gress. Blemmer på hendene og en del ufine gloser på veien! Vurderer nesten å avslutte treningsmedlemsskapet mitt, for her får man god trening! Klarte ikke finne ut av hva som har vært her før, så jeg bare luka om hele haugen og plantet nye frø.IMG_0haug473IMG_04haug77IMG_04haug85Var allerede kommet opp en del påskeliljer som jeg ville prøve å spare på, så gravde dem opp og satte dem sammen med noen andre langs husveggen. Her er det alltid skygge, så det passer veldig bra med påskeliljer her. De er jo så utrolig overlevelsesdyktige!IMG_0haug491Har planter valmuer og sommereng-blomster. Får jo ikke vannet nok i den første fasen så håper på et par dager med regn. Stod at de skulle holdes fuktig de første 14 dagene før spiring. Nå så jeg at det har snødd i mellomtiden så håper ikke de har spiret enda..IMG_0haug536IMG_05haug31

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s