Hage på vei

Er så utrolig gøy å de hvordan det spirer og gror på Tegen nå. Jeg kjøpte jo huset i januar, i den værste mørketida. Gleden er på topp når jeg oppdager nye ting som popper frem her og der. Tegen Björkhaga var jo et dødsbo og den tidligere eieren var godt oppe i 90-årene når han døde. Så da er det jo forståelig at det mildt sagt er en del å gjøre i hagen! IMG_05hage69Under tonnevis med løv fant jeg denne sandkassen som skal bli til kjøkkenhage. En god kamerat hjalp med å grave opp alle røttene og ugresset som var i sandkassen. Skal blande sanden med jord og håper at sette blir en fin liten kjøkkenhage.

Kom også frem en hel haug med markjordbær-planter! Håper jeg rekker å spise dem før fuglene tar dem.IMG_05hage39Er så nydelig her ute nå. Vi storkoste oss i sola og selv om alle lo av meg når jeg kjøpte disse hattene på IKEA, så fikk vi god bruk for dem når vi var hele dagen ute og jobbet i hagen. IMG_06hatter19Er så heldig som har så mange nydelige mennesker rundt meg og som hjelper meg med oppussingen. Har blitt et stort dugnadsprosjekt og alle som har vært med føler en tilhørighet til huset. 

“Mitt hus er lastet med kjærlighet..”

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s