Nærkontakt med den lokale faunaen

Mens kaffemaskinen stod og putret i dag morges, hørte vi et kjempedunk i ruta. På gresset foran vinduet lå det en brun, mellomstor fugl med ansiktet i bakken. Det tok ti gode minutter før den kom seg på beina etter å slått seg selv i svime. Jeg satt klar med fugleboka og dere kan tro jeg ble overrasket når jeg så at det var en liten ugle!

_MG_03UGLE15Den stod der lenge og lot meg trykke kameraet opp i ansiktet på den. Stakkar! Men.. Så verdt det! Tror den var i gang med å jakte på de små skogsmusene jeg så løpe over plassen og så tok den feil av ruta.

Tipper jeg nok ikke får se den igjen, men det var et utrolig spesielt øyeblikk._MG_0UGLE318Og gud, så søt da!_MG_0UGLE333

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s