Tre TLC

Har et knippe gamle epletrær i hagen som desverre ikke har fått den pleien de har trengt. To av dem er jeg ganske sikker på er døde, men sistemann har fått livreddende tiltak.IMG_023tre3Det største av epletrærne kan ikke ha vært beskjært på årevis og jeg tok saga fatt! Skar vekk over halve treet. Og 90 prosent var pill rottent. Flere steder var det til og med store greiner som var brukket av men som fortsatt lå oppe i treet og stjal sol. Vekk med det! IMG_0tre290To ømme hender og x-antall blåmerker senere har treet fått nytt liv. Greinene var så råtne at jeg i de fleste tilfeller kunne brekke dem av med hånden. Så nå blir det utrolig spennende å se hvordan det tålte stussen!IMG_02TRE96

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s