Lillavegg!

Med dette huset har jeg virkelig fått muligheten til å utfolde meg fargemessig. Har holdt det ganske nøytralt hjemme, men her skal det blir farger! Neste ut på paletten var Mørk Aubergine fra Jotun. Hadde aldri sett for meg at jeg skulle ha en lilla vegg men…_MG_00stue03

Syns den går veldig fint til muren!_MG_0lillavegg026Vi ble så fristet og sprekkeferdige av utålmodighet at vi ble nødt til å sette opp den nydelige teak hylla jeg fikk med meg fra butikken til pappa. Gulvene ble lakket ferdig dagen før, så igjen ble det å legge teppe under. Haha. Håper ikke jeg har ødelagt hele greia…_MG_0lillavegg045

Det manglet en del skruer og fester til denne reolen, men jeg hadde så utrolig flaks at jeg fant uendelig med nye i det gamle skapet som hadde stått på soverommet! Disse festene er sjeldne, så her blir det å plukke ut alle sammenligne spare på!

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s