Stue på vei!

Det har jammen meg gått fort i svingen her. Nå er stua ferdig malt og gipset! Mangler bare lister så er rommet faktisk ferdig. Hver gang jeg går inn i rommet for jeg sjokk! Haha! Det har blitt så utrolig fint og lyst. Gulvene ble jo helt nydelig og det har rett og slett blitt et helt nytt rom. _MG_00stue04Vi pillet av all den gamle tapeten og satte opp rehabgips på 6mm. Flere runder med pussing og sparkling og tre strøk maling måtte til for å få det ordentlig fint!_MG_00stue03Her har jeg bestemt meg for å ha en lilla vegg! Gleder meg til å vise dere!_MG_0stue062Vinduskarmene var litt av et prosjekt. De var beiset brune og jeg troe jeg har malt fem strøk med hvitt. Likevel blør der brune gjennom noen steder. Helt håpløst! Jeg som grunnet og alt… Ja ja.. Mottoet har nå blitt “det er jo en hytte”. Haha! Alt kan ikke bli helt perfekt. Når vinduskarmen fylles med planter og nips, kommer det ikke til å synes._MG_00stuff56Nå begynner morroa, og jeg kan pakke ut alle de nydelige tingene fra butikken til pappa 😀

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s