Gulvsliping for første gang..

Dette har jeg ikke gjort før, så det klarer jeg sikkert, har blitt det faste mottoet på Tegen.  Denne ganger var det gulvsliping som stod på agendaen. Var så heldig at pappa kom ned fra Bodø for å hjelpe meg! Ikke alle som har en så snill og flink pappa som det jeg har.

_MG_020gulv4Kjøkkengulvet var i dårligst stand og jeg må innrømme at jeg var skeptisk til at det kunne bli noe særlig fint. Vet ikke om det er lim eller bare møkk det her, men det gikk nå heldigvis vekk! Vi øvde oss på soverommene først og fikk inn teknikken før vi bega oss ut på kjøkkenet og det fine stuegulvet. _MG_020gulv8Se forskjellen!! Så gule og slitte før. Det ble så fint!!

Kjøkkenet var i verst stand. Hadde egentlig ikke store håp for dette rommet, men det ble over all forventning!

Å dra den store gulvsliperen fram og tilbake var ikke noe problem. Men å håndtere den lille gulvsliperen var ikke bare bare. Man måtte stå på huk og føre sliperen langs den ti cm kanten som var igjen. Utrolig tungt for ryggen!

_MG_gulv0229

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s