Eikehimmel

_MG_0gulv224En av grunnene til at jeg bestemte meg for å kjøpe huset på tross av hvor dårlig stand det var i, var dette nydelige eikegulvet. Kan ikke tro at de har hatt den fæle vinylen liggende over i alle disse årene! Men, bra for meg!_MG_00gu64Igjen hadde kondensen gjort sitt og ødelagt 16 av stavene. Men jeg hadde utrolig flaks og fant en liten rest blant sagflisen på loftet!! Pillet den fra hverandre og fikk lagt nye der det manglet. Vasket vegg mugg og det som var og så var det klart for sliping.

I det vi begynte med slipingen kom den gode gamle røklukten frem. Blir godt å bli kvitt siste rest av ganmelmannslukten!!_MG_0gu283Det ble vakrere enn jeg noen gang kunne ha forestilt meg!! Hver eneste stav er helt unik med sitt lille mønster og farge. Helt fantastisk!_MG_gu0291Hadde jeg visst at gulvet kom til å bli så flott hadde jeg valgt en lakk her med mindre hvitpigment. Men kjøpt er kjøpt. Var desverre uaktuelt å kjøpe enda mer lakk bare fordi jeg ville ha litt mindre farge… Får håpe det hvite roer seg litt.. 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s