Vips så ble det gips!

Etter å ha brukt utrolig mye tid på tapeten på soverommene, var det helt klart hva som kom til å skje i stua. Her skulle all tapeten av med en gang! Vi skrapa av alt helt ned til det underste laget slik at de gamle gipsplatene ble eksponert. Jammen kom det ikke en gammel dør frem!

_MG_0gips034Var utrolig treig med å bestemme meg for hva jeg skulle gjøre med veggene. Hørte så mye dårlige rykter om at rehabgips var så vanskelig fordi det bare brakk her og der. Og at det var vanskelig å bære og å sette opp. For noe tull!! Det var utrolig enkelt!! Og jeg klarte såvidt å knekke dem når jeg prøvde. Så dette anbefales på det sterkeste._MG_00gips37Vi målte og målte og kuttet og knakk. Den første veggen ble ikke så bra, men det tok ikke lang tid før vi var inne i det. Var jo første gangen, så…

Siden jeg allerede hadde hatt elektriker der så var nye stikk og brytere på plass.Fikk ikke helt til å skru dem løs igjen, så vi målte opp og kuttet rundt. Flinke jenter som vi var, ble det selvfølgelig spot on!

_MG_0gips008Med radiatorene nede, tak på plass og gipsplater på vei, begynner det sannelig å ligne på noe!_MG_01gips50

_MG_01gips49

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s