Power ladies!

Dette huset har satt female empowerment på kartet i vennekretsen min! Jeg visste vi var flinke jenter, men akkurat hvor flinke var det ingen som hadde trodd! Jeg og en venninne spadde vekk kilovis med sagmugg, sagde ut ett to meter stort hull og satte inn nye sponplater helt selv!_MG_tak0061

_MG_tak0075_MG_00tak91_MG_00tak97_MG_00tak78Her ser dere grunnen til at man skal fikse vannlekkasjer i gamle hus ASAP! Her har en av bærebjelkene råtnet totalt opp og blitt hus for diverse kryp. Penslet den men en miks av impregnering og insektdrepende middel og la laskebjelker på hver side._MG_0tak096Så var det tid for det nye taket å komme på plass!_MG_011tak3 2Jeg ville jo først ha åpen himling men det pristilbudet jeg fikk var på over hundre tusen! Her måtte det opp nye vegger og isolasjon pluss ventilasjon i taket, så det var jo selvfølgelig helt uaktuelt! Takplater til 99 kr meteren, vær så god!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s