Hei hylla!

Selv om det er kaos rundt i huset har jeg begynt å få noe på plass. De to soverommene begynner å bli klare til å få tak og gulvene slipt, men stua er fortsatt langt fra ferdig. På fredag skal jeg ha en feier på Tegen for å vurdere pipa. Skjelver med tanken! Ikke mye igjen av budsjettet nå…_mg_10hylle30Fant denne utrolig søte hylla på Søstrene Grene. Kjøpte to store, hvite, og denne lille saken i grønt. Den passer perfekt!_mg_10hylle33_mg_1hylle041Har ikke klart å la være å pakke frem noen av godsakene jeg fikk fra pappas butikk. Gleder meg som en liten unge til resten!

Det er deilig å sitte her med en god kopp kaffe. En oase i alt kaoset. Men ferdig og fint skal det bli! 

Til slutt..

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s