Blåtoner

Denne gangen var jeg klok av skade når det gjelder fargevalg. De stakkars flisene over kjøkkenbenken min i Dælenenggata har nå sitt fjerne strøk med maling. Nå kjøpte jeg fire fargeprøver for å virkelig kunne gjøre et informert valg angående farge til kjøkkenskapene. Lot det gå to døgn før jeg bestemte meg. Kan dere gjette hvilken jeg valgte?

_MG_retroblå0480.jpg

_mg_retrobla0486

Valget falt på Retroblå fra Jotun. Den matcher utrolig nok perfekt til innsiden av skapene. Skikkelig godfølelsen å få huset tilbake til orginalen!

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s