Pandoras eske..

Dette huset har bydd på mange gleder og en hel del skuffelser. Kan ikke klage på spenningsmomentet ihvertfall! Viste seg at gulvet i gangen kun var veldig enkel vinyl som var limt rett på sponplater. Under var det ingenting. Så her må jeg legge hodet i bløtt. Nå som jeg ikke får orginalt tregulv, vil jeg gjerne ha fliser i vindfanget og i gangen. Men det virker som at uansett hva jeg tenker jeg skal gjøre så blir det høydeforskjell. Antageligvis må jeg rive opp hele greia og legge nytt underlag for å få flisene på plass.

Den største og mest gledelige overraskelsen var derimot når jeg løftet på den grusomme vinylen i stua og avdekket dette utrolig nydelige gulvet. Kunne grått av glede! Tenk så fint det kommer til å bli når det slipes og lakkes!

_mg_0gulv508_mg_gulv0511

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s