Bzzzzzzzzz!

Etter et par øl bestemte jeg og New Zealenderen oss for å ta turen opp på loftet for å fjerne vepsebol. Matthew var helt Steve Irwing der oppe! Jeg stod komfortabelt et lite stykke unna og knipset det jeg klarte.

Naboene har fortalt at det har vært veldig mye veps der og det var selvforklarende når jeg mistet tellingen etter 46 bol! En helt sinnsyk mengde! Og jeg som hater veps.

_mg_0veps593_mg_0veps589

Hvis dere ser helt inne i hjørnet her så ser dere det største vepsebolet jeg har sett ihvertfall! Må ha rommet en helt sinnsyk mengde veps!! Nå er de heldigvis døde, og dronningen er i hi, så det var ikke noe problem å få fjernet bolene. Under ser dere nærbilde av bolet. Det ved siden av er en avis. Bare så dere ser forholdet her!

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s