Takhøyde

Siden jeg uansett på rive taket i stua på grunn av fuktskader og råte, har jeg bestemt meg for å åpne helt opp til taket på loftet i dette rommet. Blir ikke hems med det første, men kommer til å forlenge to vegger, slik at jeg kan kle og isolere taket. Bærebjelkene er nye, så disse er det bare å olje dem og late som at de er gamle! Haha. Det vil gi meg en takhøyde på nesten over fem meter. Det kommer til å bli helt rått!

Har traila Pinterest for inspirasjon!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s