Never ending story…

Ja. Kan ikke akkurat si at jeg har varme følelser for tapet for øyeblikket. For et %$&#$ opplegg. De to soverommene er klare for sparkling. Denne gangen var det stua sin tur. Har stått i dagesvis og pillet, og pillet, og pillet, og pillet. DET TAR JO ALDRI SLUTT! Hver gang man tror man har gjort ferdig en del, så løsner det noe mer. Men man man får jo inn teknikken etter hvert. Vi brukte like lang tid på den første veggen som vi brukte på de tre siste. Haha! Snakk om å få håndlaget på plass…_mg_0tapet572Fant en bortgjemt døråpning, men den lar jeg bare være. Har ikke bruk for enda en dør inn til soverommet.

Gjennom årene har ingen giddet å gjøre ting ordentlig, så de har bare tapetsert oppå tapeten. Igjen måtte vi gjennom fem lag. Utrolig gøy å se de forskjellige epokene dette stakkars huset har gjennomgått. Den retro 70-talls tapete under var en høydare!

_mg_057tapet5Hadde med meg fersk arbeidslyst i form av Matthew fra Himkok. Han skjemte meg bort med både frokoster og middager. Veldig godt for en sliten oppussingssjel..

img_0446

Nå er planen å rive hele taket og kle loftet slik at stua får en takhøyde på over fem meter! Kommer til å bli så fint!_mg_0tapet505

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s