Kjøkkenlykke på vei..

Nå har vi endelig kommet oss hjem etter helg nummer tre på Tegen. Nå begynner kjøkkenet virkelig å komme seg! Fant et nydelig gammelt bord i teak på bruktsjappa i sentrum. Fikk det for 39 kroner! Limte beina og malte bordplaten. For et kupp!_mg_06kjo21Stolene har jeg fått låne av et vennepar. Satser på å finne noen som ligner i Årjäng._mg_0kjo529Frokosten har blitt høydepunktet i helgene der ute. Den deilige lyden av kaffetrakteren som pludrer av gårde. Snøen utenfor vinduet. Lukten av bacon til ti kroner pakken og egg fra naboene. Kan det bli bedre?

_mg_0kjo636Spikerplanken som stod langs pipen har blitt til kjøkkenhylle. Jeg saget den av uten å tenke over det, så det var et utrolig sammentreff at den passet! Skal slipe den og olje den slik at den holder seg fin. _mg_0kjo632Har fått i gang den nydelige høyttaleren min fra Kreafunk. Den har den perfekte looken og er til og med en lampe i forkledning!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s