Koselig skal det være uansett!

_mg_056lys9

Nå er jeg og en kamerat i full gang med helg nummer tre på Tegen Bjørkhaga. Var så deilig å komme tilbake! Har gått og savnet dette stedet. Å komme ut hit er som å få hjernen på rehab. Selv om det er mye å gjøre så koser vi oss hele tiden! Deilig mat, deilig vin, gode samtaler og en hel del hygge! Denne helgen har vi fått vasket ned badet totalt. Vannet var så svart at jeg ikke vil tenke på det! Etter at tak og vegger var tatt, forsvant det siste av røklukten fra huset. Nå er alt som var innrøykt enten vasket eller fjernet. Skal bli godt for lunger og hode!

Var en tur i Årjeng på retrohandel i dag, og fant et nydelig bord i teak for 39 kr!! Trenger vel ikke si mer. Bordplaten har fått et strøk med fargen som skal på kjøkkenskapene. Går for retroblå fra Jotun. Den er helt nydelig! Og den passer rett inn i paletten fra 50 -tallet.

Har pirket på taket og funnet ut at det slett ikke er isolasjon der. Er kun de råtne plankene, så det skal bli ganske enkelt å bare rive og sette opp nye takbjelker der det er råte. Har og skrelt av all tapeten i stua. Det er så gøy å se hvor fort man lærer seg teknikker for å gjøre ting. Vi brukte like lang tid på den første veggen som vi gjorde på de tre siste! Haha. Kommer til å være verdensmester i oppussing når dette er over!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s