Finale Vixen Blog Awards

I dag er det finale i Vixen Blog Awards… Vanskelig å tro at jenta under er nominert til Årets Interiørblogg for andre år på rad. Ikke akkurat den stereotype bloggeren?

uten-navn

I kveld står jeg i fin kjole og stirrer på en verden jeg har vanskeligheter for å identifisere meg med. Glam og glitter, sminke, tynne kropper og dyre antrekk. Er jeg virkelig en av dem? En av bloggerne? Jeg har spurt meg selv dette spørsmålet mange ganger. Særlig når jeg står ute på Tegen i 15 minusgrader med tre dagers støv i håret fordi det visst nok ikke er varmt vann likevel (!?). Hvorfor gjør jeg dette? Hvorfor kan jeg ikke bare gå på jobb, trene på veien hjem, spise middag og se på tv som andre normale mennesker? Må jeg ha den bloggen?

Måtte jeg kjøpe det huset liksom??

Svaret kommer i rykk og napp. I små, deilige øyeblikk..

img_0284

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s