Kvinnekraft!

Når jeg klarte å få ned den lille veggen med dørkarm inn til kjøkkenet var jeg nesten fra meg av stolthet. Jeg hadde da aldri revet en vegg før! Nå har jeg revet en som er tre ganger så stor! Makan til mestringsfølelse. Og hvor mye frustrasjon får man ikke ut ved å dælje på en slik vegg? Rene terapien!

Igjen tittet halmen frem og hele stua så ut som en stall etterpå..

_mg_vegg0300

Viste det gikk strøm gjennom veggen siden det var en lysbryter ved siden av dørkarmen. Ganske åpenbart! Men gikk også over hele veggen med Iphonen og appen som heter Detector. Den viser hvor det er magnetisme i veggen. Oppdaget derfor noe å være obs på i andre enden av døren. Det viste seg å være to små rør som jeg må finne ut av om jeg kan kutte. Vil jo ha det helt åpent!

Nesten hele det elektriske anlegget må byttes uansett, så brydde meg ikke om så mye mer enn å ikke få støt av strømledningene. Her lå bryteren pent omfavnet av 60 år gammel halm. Brannfelle!! Glad jeg fikk det vekk.

_mg_0vegg377Her er veggen nede og muren eksponert! Dere kan tydelig se hvor muren har vært hard å få av på de hvite hakkemerkene. Haha. Hendene mine er totalt ødelagt. Nå blir det lenge til neste gang…

_mg_03vegg83Er fullstendig klar over den varierende kvaliteten på bildene her. Ikke akkurat bloggvennlig. Men når man er opptatt med å rive en vegg, så kommer dessverre kameraet i andre rekke. Lover smekre bilder når huset er ferdig!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s