På´n igjen..

Selv om jeg for to uker siden sa til alle at jeg aldri skulle røre en teglsteinsvegg igjen, er jeg selvfølgelig i gang med en ny. Da jeg bestemte meg for å rive veggen og fikk tenkt meg litt om så var det jo en selvfølge at pipa måtte få frem tegelen i gangen også…

Her hadde de jo tapetsert fire lag tapet rett på pipa… Sier seg selv at muren ikke får puste gjennom tapeten og det hadde dannet seg masse mugg og råte på veggene rundt. Planen var å vente med alt dette til senere, men det var morsommere å rive ned enn å stå å pelle tapet!

Denne gangen hadde jeg heldigvis hjelp av en venninne og gjett om vi var dream team! Vi fikk gjort utrolig mye denne helgen også!

Nederste halvdelen av veggen gikk lett av og vi var ved godt mot, men etter hvert som vi kom høyere var det samme regla som med den andre siden. Denne gangen hadde jeg heldigvis vært føre var og jeg hadde kjøpt et ganske skarpt huggjern som reddet dagen!

Kommer til å bli helt rått når veggen kommer ned og jeg får åpnet opp hele huset!

_mg_0ste288

One thought on “På´n igjen..

  1. Hei, et tips når tapet sitter godt, er å fukte den med en dampvasker! Hvis du har det eller kan låne av noen. Ellers er et gammelt råd å bruke lunkent vann med en dråpe zalo på en sprayflaske, la det virke litt før du skraper. Men jeg syns det virker som om dampen trenger bedre gjennom ytterlaget av tapeten. Fortsatt lykke til, moro å se! Hilsen Bente

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s