Snart kjøkkenlykke?

Kjøkkenet har virkelig fått seg en overhaling på veldig kort tid! Den blomstrete tapeten var heldigvis veldig lett å skrelle av. Fikk kjørt på med et lag av sperregrunning som nøytraliserer røyklukt og annen stank ganske kjapt. Tapeten boblet seg med en gang, men det gikk heldigvis tilbake når det tørket! Skjønner ikke hvordan folk kan leve med å røyke inne. Etter fire dager i det huset hadde jeg voldsom hodepine og føler jeg har fått kols! (kan ha noe med alt støvet jeg har pustet inn også…)_mg_kjo0218Vinylen over kjøkkenbenken gikk heldigvis ganske greit av ved hjelp av meisel og hammer. Her skal metroflisene opp etter hvert, så gadd ikke sparkle enda. Men skrapte av alt som var overflødig og pusset godt med sandpapir før jeg malte._mg_kjo0232_mg_kjo0234_mg_kjo0242Dere kan tenke dere hvordan det så ut bak ovnen… Den har jeg bestemt meg for å flytte dit hvor kjøleskapet stod før. Så kommer det kjøleskap inne i skapet ved siden av ovnen og fryser i kjelleren. Der hvor komfyren er nå kommer det splitter nye ildstedet! Det kommer til å bli så fint!_mg_kjo0245

Kjenner dere det igjen fra før-bildet?

img_2232

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s