Jackpot!

En hver huseiers drøm går i oppfyllelse når den gremmelige linoleumen rives opp og et nydelig tregulv ser dagens lys for første gang på 40 år. Her var heldigvis gulvet limt på plater som var spikret fast i det orginale treverket. Marerittet er når når det er limt rett på. Det er en sinnsyk jobb å få vekk. Etter å ha fjernet rundt 300 spiker var det endelig klart. Utrolig givende å få vekk de skitne, gufne, illeluktende platene!_mg_gulv0199_mg_gulv0198_mg_gulv0207_mg_gulv0212_mg_gulv0208_mg_gulv0247Er veldig i tvil om jeg skal leie inn noen til å slipe gulvene, eller gjøre det selv. Kjøkkenet og de to soverommene er ganske enkle, men i stuen har vi funnet et veldig spesielt gulv. Det er jeg livredd for å ødelegge! Noen som har erfaringer med dette?_mg_gulv0240Neimen se her! Nesten levelig! Haha 😉

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s