Tak takk! 

Taket i stua var dekket av store gamle takplater og det var åpenbart at det har vært en vannskade som følge av lekkasje i taket. Var mildt sagt ganske engstelig når jeg begynte å dra ned platene. Området med råte og vannskade var ikke så stort som jeg hadde fryktet, og det viktigste av  alt, det var tørt! Det betyr at jeg kan male over med spesialmaling og så legge nytt tak rett på! Veldig glad for at jeg ikke behøver å bytte taket. De pengene trengs til å bytte ut det elektriske systemet… 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s