Teglsteinshelvete

“Jeg skjønner ikke hvorfor du har kjøpt dette huset egentlig”- Var det første venninnen min sa når hun kom inn døra på Tegen. Her hadde jeg vært et døgn alene ute i den bekmørke skogen og jeg var allerede på bristepunktet etter å ha kjempet med brannmuren hele dagen før. Hjalp ikke akkurat! Haha! Men har fått gjort utrolig mye det første døgnet. Gleder meg veldig til å vise dere. Først ute er den obligatoriske teglsteinsveggen.

_mg_vegg0191

Denne gangen slet jeg! For det første så hadde jeg glemt den litte øksa min hjemme. Den hadde vært gull å bruke. For det andre klarte jeg å sette igjen gardintrappa jeg skulle kjøpe i Årjeng, slik at jeg kun hadde en krakk fra Ikea å stå på. FOR ET OPPLEGG! Jeg slet og slet. Så tungt å få av! Denne muren må ha vært av nyere type for den satt så godt fast noen steder at jeg flere ganger holdt på ta til tårene og gi opp.

Nå fikk jeg for alvor kjenne på hvor godt jeg har hatt av treningen min på Elixia Carl Berner. Har verdens beste PT som har pushet meg både fysisk og psykisk og gjort meg så mye sterkere enn jeg var. Så denne veggen er herved dedikert til Erik Flågen!

Siden jeg ikke kom høyt nok opp fikk jeg mesteparten av murpusset jeg hakket ned rett i ansiktet. Kan tro det var god stemning med kjefting og frustrerte utrop….

Det har åpenbart vært vannlekkasje rundt pipa. Det synes godt både her, i gangen og på kjøkkenet. Så her må jeg etterforske. Siden det er et dødsbo har jeg ingen muligheter til å få noe som helst informasjon. Litt frustrerende, men var jo derfor prisen var så god…

Her er det rett og slett å holde humøret oppe og bare ta en ting av gangen. Nå har jeg fått meg en velfortjent dusj og koser meg med en kopp te hos et vennepar i Årjeng. Vekk fra støv, skitt, innrøkte vegger og gammelmannslukt. Det er som å komme til himmelen..

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s