Åpen ild

Det første mamma sa når jeg fortalte henne at jeg ville kjøpe meg en hytte i Sverige, var at jeg ikke måtte kjøpe et hus uten grue på kjøkkenet. Nå hadde det seg slik at det dessverre ble et hus uten ildsted, men, den pipen går midt gjennom huset og store deler av den er heldigvis innom kjøkkenet. Det betyr to ting. Det ene er at jeg selvfølgelig skal hakke frem teglsteinen – jeg kan jo ikke eie et sted uten teglstein – og det andre er at det på en eller annen måte skal bli åpen ild på kjøkkenet. Enten det blir en vedpeis, kakkelovn, eller åpen grue.

Den store drømmen hadde vært en kakkelovn. Men budsjettet holder nok ikke til det..

Husk å stemme på teglsteinsliv i Vixen Blog Awards!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s