Tilbake til 1954

Når jeg fant denne fargepaletten på Pinterest måtte jeg le godt. Hadde uansett tenkt til å få huset tilbake til sin orginale stand, men dette ble jo nesten for gøy. Fargene fra 1954 er spot on! Da rosa ble utnevnt til årets farge i fjor, må jeg innrømme at jeg lo godt. “Hvem vil vel ha rosa på veggene??” – Meg, viser det seg. Så nå har jeg ombestemt meg, og den blå veggen i stuen skal bli rosa. Lik den rosafargen på første rad.

a8e46fd059697fa306e9534dd1fd6e9e

Syns alle disse fargene er helt nydelige! Og de passer perfekt!

Neste års fargetrender er forbløffende lik paletten fra 1954. Flaks – eller uflaks – for meg 😉

Bare se så nydelig Deco Pink fra Jotun er hos Ann Helen Lund fra Norske Interiørblogger!

Foto: Solveig Grøvle

Husk å stemme på Teglsteinsliv i Vixen Blog Awards!

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s