Drømmer om kjøkkenet..

Hodet mitt eksploderer!

Tenker konstant på det lille røde huset og hvor fint det kommer til å bli. Jeg klarer over hodet ikke å bestemme meg for hva slags stil jeg skal ha. Det jeg vet er at jeg har en hel haug med antikviteter som skal inn der. Men har plukket med meg en fin blanding av moderne og vintage, så tror det skal smelte fint sammen til slutt. Spørsmålet er om jeg skal kjøre moderne eller rett og slett gå for den norske hytta. Det jeg tenker mest på nå er kjøkkenet.

img_2232Først vurderte jeg nesten litt å beholde den ganske søte tapeten. Kan hende et lite hjørne får stå igjen som et minne om det som har vært. Har og bestemt meg for å rive overskapene dere ser til venstre. Det er litt synd, men det kommer til å gi en utrolig romfølelse og det er mer enn nok skapplass! Det er til og med et lite spiskammers som ikke synes på bildet. En stor del av pipa går og inn på kjøkkenet og her skal jeg SELVFØLGELIG hakke frem teglsteinen! (Kan jo ikke ha et hus uten!) Har vært oppe på loftet og sjekket steinen, og den er HELT PERFEKT! Så fikk jeg jo selvfølgelig lyst til å bytte vask og benkeplate også. Haha! Men det tror jeg ikke jeg får råd til..

Som dere ser er det også et nydelig tregulv som gjemmer seg under den grusomme linoleumen!

Planen er å legge en metrofliser en halvmeter over benkeplaten. Har alltid ønsket meg det! Har ransaket Pinterest for inspirasjon. Bildene nedenfor viser litt hvor forvirret jeg er. Hahaha!

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s