Misjonshuset

I morgen blir en utrolig spennende dag! Jeg skal på visning og se på det som kan bli det potensielt største prosjektet jeg har påtatt meg noen sinne. Ramlet over denne perlen rett over grensen i Sverige og er i forhandlinger med banken om lån. Dette kan bli drømmehytta!

Jeg har allerede ett tusen ideer og tanker om hva man kan gjøre med dette fantastiske rommet. Planen er å bygge to bokser som blir to soverom med hems slik at det blir fire soveplasser. Veggen med vinduet som er forseglet, har jeg lyst til å åpne helt opp med en stor skyvedør i glass som går ut til en stor terrasse. Hvis noen har noen gode ideer er det bare å legge igjen kommentar eller sende meg en epost! Det kribler i magen!!!!

mdiynnwwmdawmdeymja0oxw5ngmdiynnwwmdawmdeymja1mxw5ngmdiynnwwmdawmdeymja1mnw5ngmdiynnwwmdawmdeymja1m3w5ngmdiynnwwmdawmdeymja1nhw5ngmdiynnwwmdawmdeymja1ohw5ngmdiynnwwmdawmdeymja1oxw5ng

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s