Lillerommet

Endelig begynner ting virkelig å komme på plass. Det ene rommet var litt for stort, så jeg valgte å sette opp en lettvegg med en st0r skyvedør. Endelig har jeg fått hentet musikkutstyret mitt fra kjelleren, og det skal bli mang en vinterkveld med et glass røvdin her! Har også fått opp den fantastiske Elfa garderoben min.

Den gamle biedemeyeren trakk jeg om for et par år siden. Er så glad for at jeg fikk skviset den inn her!

lillerom2lillerom3lillerom4

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s