Warm Blush

Nå som folk allerede tror jeg er gal fordi jeg maler så mye, tenkte jeg det ikke var noen fare for å male litt til! Haha! Har ommøblert totalt og fått meg sofakrok inne i nisjen. Ble veldig inspirert av Nordiske Hjem på Instagram og valgte fargen Warm Blush fra Jotun. Ble ikke helt fornøyd, da jeg burde valgt en matthet som gjør den litt lysere. Den ble litt for mørk! Det er jo lite naturlig lys inne i kroken, så det var kanskje litt korttenkt av meg. Neste gang kommer jeg til å bruke fargeprøve. Men blir så utålmodig!!!

Skal prøve å få tak i den populære hylla til Søstrene Grene og få opp litt lys og bilder. Tror det kommer til å bli bra!

img_3602-630x1024

Ser på dette bildet fra bloggen til Nordiske hjem at den også blir ganske mørk når det ikke er nok lys på den. Så lamps away!

 

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s