Ting blir ikke alltid som man vil..

Har i mange år drasset med meg dette gamle klaffebordet i flyttelass på flyttelass. Planen var å slipe det ned. Lakken var ganske skadet, men jeg har hatt godt hell med prosjekter som dette før, så jeg hev meg over det med slipemaskinen. Først var jeg så begeistret! Det så ut til å bli utrolig flott med nydelig lyst treverk under den gule lakken._MG_00bord10Men når jeg kom over i de mer avskallede områdene dere ser oppe til venstre så skjønte jeg ganske fort at det ikke var håp. For å få vekk all den skadede lakken måtte jeg så dypt ned i treverket at jeg gikk tom for treverk og neste lag med mørkt tre kom frem. ÅH! Jeg var så skuffa. Nedstøvet nede i kjelleren med slipemaskin og årevis med drømmer om et unikt skandinavisk bord. Men. Sånn er det dessverre noen ganger.

Blir ikke alltid klaff. (pun intended)

Kan jo bli fint om jeg maler det, men er mye slipearbeid og jeg er veldig usikker på om finishen blir fin. Så nå blir bordet stående i kjelleren, for så å få duk på seg om jeg trenger ekstra bordplass. Bedre lykke neste gang.._MG_bord0002_MG_00bord06

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s