“Det er bare å male over igjen..”

Dette har jeg hørt meg selv si flere ganger. Og nå får jeg virkelig brukt dette uttrykket godt.. Malte kjøkkenflisene i Scooter fra Jotun og var egentlig fornøyd med det. Men så syns jeg ikke det passet så godt til sideveggen, som hadde Minty Breeze. Så når jeg nå malte over den med kalkmaling, måtte Scooter vekk. Var veldig usikker på hvilken farge jeg skulle velge. Var litt for kjapp i butikken og endte opp med Deco Blue, som egentlig passer godt til St. Pauls Blue. Det jeg ikke tenkte så godt over er at jeg har overskap på begge sider. Det er veldig mørkt under skapene og nå ser blåfargen nesten svart ut! Så her blir det nok enda en runde! Tenker jeg kjører på med St. Pauls slik at den matcher veggen. Eller kanskje en farge som er enda lysere. Skal bruke litt tid på å tenke. Vet ikke hvor mye mer maling flisene tåler…

IMG_01fliser53 kopi

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s