Bokhylle blir til skohylle!

Denne bokhylla kjøpte jeg for mange år siden på loppemarked og den har trofast vært med meg siden. Ble ikke plass til den i den nye leiligheten så her var igjen spørsmålet; bruk eller kast? Jeg har lenge sett på muligheter for skohylle inne i skyvedørsgarderoben i gangen og en søvnløs kveld kom idéen! Hva om jeg sager den i to?

Det gjorde jeg. Og jeg lærte flere ting den dagen.

  1. Jeg er utrolig dårlig til å sage
  2. Jeg har en utrolig dårlig sag
  3. Jeg er ikke noe flink til å måle riktig.
  4. Og. Det er ikke alltid like greit å gjøre ting alene. “Klare selv” fungerer ikke alltid så bra..
  5. Det er utrolig dårlig lys i gangen.
  6. Jeg får det til hvis jeg vil!

Men øvelse gjør mester. En del bråk og en del banning måtte til, men fikk den til slutt i to og inn i skapet. Festet alt med beslag og skruer. Siden jeg målte feil så ble endene liggende oppå hverandre.  Men vet du hva? Alt kan ikke bli perfekt. Og det syns ikke! (Jeg vet at det er der, men det får jeg bare leve med) Den fikk seg et strøk med Deco Blue fra Jotun og Voila! Spesialtilpasset skohylle. HELT GRATIS!

IMG_0017gangIMG_002gang2IMG_00gang25_MG_0187IMG_0gang026_MG_0190_MG_0192

_MG_0069gangIMG_00gang49

One thought on “Bokhylle blir til skohylle!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s