Kalkhimmel..

Endelig har jeg hatt energi til å fortsette oppussingen. Det er jo nå morroa begynner! Jeg har fått bodd meg litt inn og endelig bestemt meg for farge på rommet mitt. Endte opp på kalkmaling i fargen St. Pauls Blue fra Jotun. Hadde aldri malt med kalkmaling før så jeg var veldig spent! Så en del videoer på Youtube og fikk gode tips av damen i malingsavdelingen på Jernia, Colosseum. Hun kom med et råd som var gull verdt! Siden det er fysisk tungt å male med kalkmaling anbefalte hun å grunne veggen med en fargeprøve av malingen. koster 70 kr for en liten boks og det sparte meg for mye arbeid! Kalkmalingen er veldig lite dekkende så hvis jeg ikke hadde grunnet, hadde jeg blitt stående en uke å male! malingen er veldig mørk når den tørker, så var nesten litt skummelt! Malte i ganske små og kjappe tak for å gi veggen liv. Større og lengre strøk med penselen gir mindre shatteringer.

_MG_007vegg5 kopi_MG_0stuevegg080 kopi_MG_008vegg9 kopi_MG_0vegg091 kopi_MG_01stuevegg05 kopi_MG_00stuevegg94 kopi_MG_00stuevegg96 kopi

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s