Finpuss!

Endelig ble jeg ferdig med grovarbeidet i den nye leiligheten! Så nå kan jeg endelig begynne med selve oppussingen! Haha. Denne uken har flere vegger fått nye farger og jeg har virkelig blitt fornøyd med kalkmalingen fra Jotun. Brukte St. Pauls Blue og er dødsforelsket. Har brukt den både på kjøkkenet og på rommet mitt. Fikk endelig hengt opp Oslo-plakaten min fra Design By Odd som har ligget i etuiet snart 6 mndr. Syns plakaten passet perfekt til lampene fra Northern Lighting. Rammen til plakaten er fra Ferm Living.

 

_MG_00odd13_MG_00odd20_MG_00odd27_MG_0odd024_MG_00odd17_MG_002odd9

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s