Ferdige fliser!

Er så fornøyd! Åh! Var ikke begeistret for flisene som de var. Skikkelig harry!! Men jeg var ikke gira på å bruke masse tid og penger på å bytte dem ut. Sjekket en del på nett om hva som var mulig å gjøre og kjøpte til slutt oljemaling fra Jotun. Malte to strøk med heftgrunn først og så to strøk med oljemalingen.Fargen heter Scooter fra Jotun og det ble knallfint! Har fått et helt nytt kjøkken! Nå er det over en måned siden flisene ble malt og de har holdt seg veldig godt. Går helt fint å vaske bort fett og skitt. Får håpe det holder!gamle fliser_MG_092kj0_MG_094fdf7_MG_096fdf9

 

2 thoughts on “Ferdige fliser!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s