Leve – Spise – Sove

Jeg blakket meg totalt på dette leilighetskjøpet, så for å få råd til oppussing og for å få bygget meg opp en ny buffer, tok jeg med meg leietakeren min fra Tøyengata. Utrolig deilig å dele kostnadene, men det innebærer i praksis at jeg bor på hybel. Har mine 20 kvadrat og kjøkken. Egentlig fungerer det fint, og jeg føler at jeg har bedre plass å leve på enn jeg hadde på det lille rommet i Tøyengata. Var alltid bare på rommet og stua ble ikke brukt. Så deror har jeg soverom, stue og spisestue i ett. Skal henge opp et forheng slik at jeg får senga vekk.

Litt trangt men det går med et nødskrik! Særlig når skilleveggen kommer på plass i det andre rommet og jeg får garderoben på plass. Nå har jeg et skabbete stativ fra ikea til de kjolene jeg bruker mest, og kommoden stående foran døra. Tre uker igjen……..

_MG_05rom61_MG_05rom79_MG_0595rom

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s